Monday 4 November 2019

Wat is Kaspersky Kryptostorage?

Als u antivirus gebruikt, moet u Kaspersky Kryptostorage zijn tegengekomen. Maar wat is het?


Omdat het woord 'opslag' in de term is opgenomen, is het gemakkelijk om aan te nemen dat de functie over 'ruimte' gaat. Kryptostorage is een beveiligde container en wordt gemaakt door een gebruiker op zijn computersysteem. Daarna wordt het gebruikt als een virtuele schijf die eenmaal is aangebracht met behulp van Kaspersky Kryptostorage. De gebruiker kan deze mapbestanden kopiëren, opslaan op cd of dvd, e-mailen of verplaatsen naar een ander systeem waarop deze applicatie al is geïnstalleerd.

De gebruiker kan dergelijke bestanden ook tegelijkertijd bijvoegen.

Deze antivirusfunctie helpt bij het maken van de onderstaande typen beveiligde objecten-

  1. NTFS is een beveiligde en speciale map, gekoppeld met behulp van de antivirusfunctie. Het kan ook worden gebruikt als een algemene NTFS-map.
  2. Deze beveiligde container kan worden gebruikt als een virtuele schijf zodra deze is aangesloten op de antivirus. De gebruiker kan deze bestanden kopiëren; neem ze op CD of DVD op. Deze bestanden kunnen worden bijgevoegd, gemaild en kunnen worden verplaatst naar een ander computersysteem waarop dezelfde applicatie is geïnstalleerd.
  3. De gebruiker kan ook een bestaande harde schijf converteren als een beschermd volume door Kryptostorage te gebruiken. Na het beveiligen van de computer kan het bijgevoegde bestand als een gemeenschappelijk volume worden gebruikt.

Hieronder staan ​​de vereisten voor het maken van een container:

  1. Een beveiligde container wordt gemaakt met behulp van een apparaat dat tegen schrijven kan worden gebruikt.
  2. De gebruiker heeft ook een voordeel van het maken van bestanden samen met de container.
  3. De bestanden die op CD / DVD-schijven zijn gemaakt, worden niet ondersteund. Maar de gebruiker kan CD / DVD gebruiken voor het opslaan van deze gemaakte beveiligde mappen.
Het is gemakkelijk om containers te maken met behulp van een harde schijf of verwisselbare media. Niet alleen CD of DVD, Kryptostorage kan ook worden gemaakt binnen andere beveiligde objecten zoals een verwijderbaar apparaat, een volume of een beveiligde map.

Kaspersky Ondersteuning Netherlands is hier om u te begeleiden met de bovenstaande functie op 1-800-870-079.

Als u problemen ondervindt bij het maken van de hierboven beveiligde map of een probleem met uw antivirus ondervindt, neemt u contact op met experts. Neem voor hulp contact op met ons team van professionals bij Kaspersky ondersteunings nummer 1-800-870-079. Onze ervaren technici zijn er om al uw problemen snel op te lossen. U kunt altijd contact opnemen met onze technici.

Lees ook :-  Maak een back-up van bestanden op FTP-server of netwerk in Kaspersky?

No comments:

Post a Comment

Wat is Kaspersky Kryptostorage?

Als u antivirus gebruikt, moet u Kaspersky Kryptostorage zijn tegengekomen. Maar wat is het? Omdat het woord 'opslag' in de ...